به گفته شفاف به گفته مقامات سريلانكا و افزايش موارد و مرگ و مير ناشي از اين بيماري در 19 روز اخير كوويد سيستم بهداشتي اين كشور را نقض كرده است و بنابراين تعطيلات 10 روزه براي كنترل بيماري از ديروز آغاز شد ، يك احساس از اضطراب بود. سريلانكا روز چهارشنبه با مجموع روزانه …
تشديد شيوع كرونا در سريلانكا و اعمال تعطيلات سراسري ۱۰ روزه https://rosemag.ir/2021/08/22/تشديد-شيوع-كرونا-در-سريلانكا-و-اعمال-تع/ مجله رز Sun, 22 Aug 2021 13:44:26 0000 مجله علمي و پزشكي https://rosemag.ir/2021/08/22/تشديد-شيوع-كرونا-در-سريلانكا-و-اعمال-تع/ به گفته شفاف به گفته مقامات سريلانكا و افزايش موارد و مرگ و مير ناشي از اين بيماري در 19 روز اخير كوويد سيستم بهداشتي اين كشور را نقض كرده است و بنابراين تعطيلات 10 روزه براي كنترل بيماري از ديروز آغاز شد ، يك احساس از اضطراب بود. سريلانكا روز چهارشنبه با مجموع روزانه …
به گفته شفاف به گفته مقامات سريلانكا و افزايش موارد و مرگ و مير ناشي از اين بيماري در 19 روز اخير كوويد سيستم بهداشتي اين كشور را نقض كرده است و بنابراين تعطيلات 10 روزه براي كنترل بيماري از ديروز آغاز شد ، يك احساس از اضطراب بود.
سريلانكا روز چهارشنبه با مجموع روزانه حدود 3،793 كشته و 187 مورد جديد مرگ و مير و ويروس كرونا.
وزير بهداشت سريلانكا در پيامي در توئيتر نوشت: “اين كشور 10 روز تعطيل است و خدمات ضروري براي قوي ماندن”.
آمارها نشان مي دهد كه هر روز يك ويروس كرونا وجود دارد ، در ماه سقوط بر روي زمين ، بيش از دو برابر شده و به طور متوسط به 3897 مورد رسيده است.
۲۳:۳۷
- ۸ بازديد
- ۱ نظر
جاذبه های گردشگری سریلانکا
۱- معبد غاری دامبولا (Dambulla Royal Cave Temple and Golden Temple)
تاریخچه معبد غاری دامبولا به قرن سوم پیش از میلاد بازمی گردد که در آن زمان اینجا مقر اصلی بوداییان در سریلانکا بوده است. در این مکان شواهد باستانی مبنی بر شاغل بودن مردم در دوره پیش از تاریخ به دست آمده است. در ۵ غار این معبد پیچیده، نقاشی های دیواری وجود دارد و ۱۵۷ مجسمه نیز در سایزهای مختلف در آن می توانید ببینید.
بهترین غذاهای سریلانکا
۱- اگ هاپرز (Egg hoppers)
Egg hoppers یکی از غذاهای قدیمی و سنتی است که با فرهنگ مردم سریلانکا گره خورده است و به عنوان صبحانه سرو می شود. این غذا نوعی پنکیک بسیار خوشمزه به شکل کاسه است که خمیر آن را آرد برنج ، شیر نارگیل و شکر تهیه می کنند و آن را در ماهی تابه می گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد ، در زمان پخت خمیر یک تخم مرغ را در وسط آن می شکنند و بعد از این که تخم مرغ پخته شد معمولا به همراه غذای سنتی مخصوصی به نام Sambol آن را سرو می کنند.